STAMPPOTTENIER

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1489 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Stamppottenier. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 8:28 Veel te laat,half negen.eten was koud
20 sep 2022 om 21:46 Eten was lekker. Wel even in de magnetron want was niet echt warm maar dat vonden wij geen probleem. Gaan zeker vaker bestellen.
13 sep 2022 om 20:49 Niet te spreken over de dik 90 minuten bezorgtijd maar eten was redelijk ok wel duur voor wat je krijgt. En Andijvie stamppot zonder spekjes is een no go
13 sep 2022 om 19:08 Wij bestellen hoer vaker en zijn zeer tevreden! Super lekker eten en ook warm. Echt een aanrader
26 aug 2022 om 21:26 Twee verschillende salades, beide heerlijk fris, stokbroodje kruidendokter: TOP
24 aug 2022 om 7:24 Smaak: Goed, Hoeveelheid: Ruim voldoende, Temp, bij bezorging: Zeer goed. Ik zal er zeker vaker bestellen Tip, Kruidenboter apart houden, die was namelijk gesmolten door de warmte.
20 aug 2022 om 19:29 Het was het wachten meer dan waard , het eten was weer lekker , we gaan zeker nog eens bestellen
12 aug 2022 om 19:40 Erg slecht. Duurt lang.
10 aug 2022 om 19:20 Eten was nog warm, alleen tijdens het inpakken van me schnitzel is er een lange blonde haar meegegaan.. wat niet echt al te fris is. Bij de andijvie had wel een jus of spekjes gemogen.
6 aug 2022 om 22:54 Bezorgtijd zou 90mn zijn maar het kwam 120mn na het bestellen. Aardappels waren helemaal niet gaar en drank was verpakt met voedsel (dus warm)
4 aug 2022 om 18:40 Heerlijke maaltijd.
1 aug 2022 om 22:12 Goede levering en heerlijk eten