STAMPPOTTENIER

STAMPPOTTENIER En meer het hele jaar door!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1446 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Stamppottenier. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:28 Dit eten was echt slecht: de stamppot was smakeloos en de pannenkoeken waren melig, dik en zompig/sponzig. Zo slecht heb ik niet eerder van een restaurant gegeten. Nul sterren!
17 mei 2022 om 2:10 18.30 besteld en om 20.00 uur werd t eten gebracht. De patat en de schnitzels waren niet echt warm meer dat was erg jammer. Stampot portie was erg groot alleen weinig jus maar wel smaakvol
16 mei 2022 om 20:35 Stamppot was niet lekker.
13 mei 2022 om 20:15 Deze keer een omelet genomen. Ook die was heerlijk.
4 mei 2022 om 20:21 BEST
28 apr 2022 om 19:48 Heerlijk gegeten. Snelle bezorging.
26 apr 2022 om 22:53 Eten was erg lekker maar 30 minuten te laat. Ook vonden wij de prijs aan de hoge kant. ( mede door bezorgkosten van €4,50 )
25 apr 2022 om 20:40 DE HACHEE VOND IK TEGENVALLEN . HET FRUIT ZAT IN EEN KLEIN BAKJE, WAT IK WEL WEINIG VOND.
23 apr 2022 om 12:38 Duurde 2 uur voor ik het had en was ijskoud patat soep en vlees was niet meer te eten zou dag later nieuw krijgen krijg ik alleen nieuw stuk vlees Kon ik als nog 2 dagen zelf koken
23 apr 2022 om 1:34 Heb 1,5 uur op mijn eten gewacht en bij aankomst moest ik €5 extra bezorgkosten betalen om mijn eten te krijgen. Oplichters!!!!
22 apr 2022 om 21:27 Netjes op tijd geleverd Alles netjes apart ingepakt Eten lekker
16 apr 2022 om 19:54 AARDAPPELPUREE MET SPRUITJES EN SPERCIBONEN WAS BEST OKÉ EN SUCADELAPJES OOK PRIMA KWALITEIT