STAMPPOTTENIER

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1512 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Stamppottenier. Meer weten? Ontdek meer

29 nov 2022 om 19:17 1 uur en 45 minuten op het eten moeten wachten. Meneer heeft zeker eerst de voetbal af gekeken en daarna pas weggegaan. Toen ik belde deed de bezorger ook nog bijdehand. Ik betwijfel ten zeerste dat ik weer hier iets gaat bestellen
27 nov 2022 om 21:59 Echt een aanrader! De boerenkool was ouderwets goed en de Saté mals en smakelijk (alleen een Blauwe Hollander maakt die combi,natuurlijk) en de gebakken aardappels… Alsof mijn oude oma vanuit de hemel weer even achter het fornuis stond; Heerlijk!
26 nov 2022 om 20:28 Heerlijk gegeten... Erwtensoep... Schnitzel..... Gebakken aardappeltjes waren ook lekker. Snelle bezorging alles lekker warm en vriendelijke bezorging. Hier gaan we zeker vaker bestellen.....
25 nov 2022 om 21:25 Zeer smakelijk en heerlijke gebakken aardappeltje
21 nov 2022 om 21:33 Eten werd nadat de bezorger het niet kon vinden (het is 2022) eerder koud dan warm bezorgd. De patat was slap en koud, en de schnitzel zwom in het vet. Erg jammer. Hierna geen contact met het bedrijf kunnen krijgen. Bestellen hier nooit meer.
19 nov 2022 om 10:28 De erwtensoep was heel lekker (en ik ben best kieskeurig met snert), de kippensoep was ook lekker al was de kip erin nogal droog.
9 nov 2022 om 20:30 Very tasty and delivery was very accurate based on the estimation
8 nov 2022 om 20:37 Super
7 nov 2022 om 19:11 Heerlijk eten lekker warm en prima tijd met bezorging
29 okt 2022 om 20:04 Lekker
23 okt 2022 om 20:13 Zou uur duren , kreeg bevestiging half 7, uit eindelijk na wat gebel is er om half 8, chaffeur was boos dat iedereen eten bestelde en teveel moest rijden , sorry ben een klant die wil eten, miste een item en werd niet meer opgenomen , eten was goed
16 okt 2022 om 23:43 Goed eten, ik wist niet dit restaurant in den Ilp stond, nog netjes op tijd bezorgd en nog voldoende warm ondanks de afstand. Zeker een aanrader